Over MaSH Fotografie - bruidsreportages

Over MaSH Fotografie

 

Martin Schepers

Bruidsfotograafmartin1

De persoon achter MaSH-fotografie is Martin Schepers Hij heeft een vakopleiding gevolgd aan de fotovakschool en is gespecialiseerd in de verschillende facetten van het vak fotografie. En heeft de modernste apparatuur en technieken tot zijn beschikking.

Zijn grootste passie is het maken van bruidsreportages. Tevens zijn eventenfotografie en persfotografie niet vreemd voor hem. Als u op zoek bent naar een enthousiaste vakkundige fotograaf bent u hier aan het juiste adres.

MaSH-Fotografie is een veelzijdige vakfotograaf die op zeer veel vlakken van het fotografievak inzetbaar is. Zijn specialiteit is spontane bruidsfotografie.

Uw trouwdag is een van de mooiste dagen uit uw leven. Het is dan ook van groot belang dat deze als fotoreportage goed wordt vastgelegd. Bij MaSH-Fotografie staat de klant centraal en staan de wensen van de klant voorop.

Door middel van een gesprek voorafgaande aan de fotoreportage bespreken wij uitgebreid de wensen van de klant en op deze wijze ontstaat de zogenaamde ‘klik’ tussen de fotograaf en de klant.

Graag bieden wij u een geheel vrijblijvend orienterend gesprek aan waarin wij kennis u kunnen maken. In dit gesprek kunnen wij (met behulp van voorbeelden) vertellen wat wij voor u kunnen betekenen. Zo’n gesprek kan desgewenst in het weekend of doordeweeks in de avonduren plaatsvinden.

Trouwdag_Wouter en Fieke_2_juni_2011___011

E-MAIL: INFO@MASH-FOTOGRAFIE.NL

© 2016 - MaSH Fotografie Up