Op de foto? Leuk, informeer gerust naar de mogelijkheden.

info@mash-fotografie.nl

CONTACT

mash-fotografie

touwslagerij 20

barendrecht

Facebook
Twitter
Instagram
  •  Over MaSH Fotografie

 

 

martin schepers

fotograaf

Jullie trouwdag in een serie mooie touwfoto's is een tastbare herinnering

De persoon achter MaSH-fotografie is Martin Schepers Hij heeft een vakopleiding gevolgd aan de fotovakschool en is gespecialiseerd in de verschillende facetten van het vak fotografie. En heeft de modernste apparatuur en technieken tot zijn beschikking.

 

 

Zijn grootste passie is het maken van bruidsreportages. Tevens zijn familie-fotoshoots en portretfotografie niet vreemd voor hem. Als u op zoek bent naar een enthousiaste vakkundige fotograaf bent u hier aan het juiste adres.

MaSH-Fotografie is een veelzijdige vakfotograaf die op zeer veel vlakken van het fotografievak inzetbaar is. Zijn specialiteit is spontane bruidsfotografie.

Uw trouwdag is een van de mooiste dagen uit uw leven. Het is dan ook van groot belang dat deze als fotoreportage goed wordt vastgelegd. Bij MaSH-Fotografie staat de klant centraal en staan de wensen van de klant voorop.

Door middel van een gesprek voorafgaande aan de fotoreportage bespreken wij uitgebreid de wensen van de klant en op deze wijze ontstaat de zogenaamde ‘klik’ tussen de fotograaf en de klant.

Graag bieden wij u een geheel vrijblijvend orienterend gesprek aan waarin wij kennis u kunnen maken. In dit gesprek kunnen wij (met behulp van voorbeelden) vertellen wat wij voor u kunnen betekenen. Zo’n gesprek kan desgewenst in het weekend of doordeweeks in de avonduren plaatsvinden.